"امیدوارم از این جشنوارههای مستقل حمایت شود چراکه آیندهی سینما توسط آنها پایه گذاری میشود. "
هوتن شکیبا متولد ۱۳۶۳ و ورودی سال ۸۱ دانشگاه سوره در رشتهی کارگردانی نمایش، و دارای مدرک کارشناسی ارشد بازیگری از دانشکدهی سینما تئاتر است. او از بازیگران شناختهی شدهی سینما، تلویزیون و به ویژه تئاتر است و همچنین در کارنامهی کاری او صداپیشگی شخصیت دیبی در مجموعهی تلویزیونی کلاه قرمزی نیز به چشم میخورد.
از او راجعبه جشنوارهی سایه پرسیدیم:
" یادم میآید که در زمان دانشجویی یکی دوتا فیلم کوتاه بازی کردم که درجشنواره سایه شرکت کرده بود. آن اوایل هنوزجشنوارهی کوچکی بود که به مرور بزرگتر شد. این اواخر یکبار که به سوره دعوت شده بودم، دیدم که برای جشنوارهی سایه شور و هیجان زیادی وجود دارد و خب این رشد و استقبال برای من خیلی خوشایند بود. میدانم باید به همهی بچههای دانشجو که سالها پیش زحمت کشیدند، یک انگیزه و هدف محکم را دنبال کردند و جشنوارهی سایه را پایه گذاری کردنند تبریک گفت. کسانی که شاید الان در دانشگاه و در جشنواره حضور نداشته باشند، اما نتیجهی تلاش آنها قطعا ادامه دارد."
همچنین هوتن شکیبا به روابط عمومی جشنوارهی سایه دربارهی نخستین دورهی ملی آن گفت:
" قطعا اتفاق خیلی خوبیست. من یادم هست که ما آن موقع سر جشنوارهی تئاتر سوره خیلی خودجوش عمل میکردیم، در واقع بنیان جشنوارهی تئاتر را خودمان پایه گذاری کردیم. بیشتر درگیریهایمان سر مسائل مالی بود، میدانم نباید آرمانی به این قضیه نگاه کرد، اما اگر بخشی از این مشکلات برطرف بشود دانشجوها هم انگیزهی بیشتری پیدا میکنند برای تحقق بخشیدن به اهداف بزرگی که در سر دارند. این اتفاق ملی شدن خبرخوشایندیست و من از شنیدنش خیلی خوشحالم. من هم نیمهی خالی لیوان را میبینم و هم نیمهی پرش را. امکان دارد در دورههای اول، جشنواره به آن صورت و در حد اسمش پیش نرود و بزرگ نشود اما قطعا یک شروع خوب خواهد بود.
امیدوارم که علاقمندان به سینما و هنر از چنین اتفاقاتی پشتیبانی کنند، چون به صورت مستقل اتفاق میافتد و قطعا سینمای آیندهی ما در آنها پایهگذاری میشود. همانطور که خودتان میدانید خیلی از دوستان عزیزی که الان اعتبار و اهمیت بسیاری در جشنوارهی فجر پیدا کردهاند اول از همین جشنوارهی سایهی دانشگاه سوره شروع کردند. این جشنواره فرصت مناسبیست برای آنکه آدم خودش را محک بزند. نکتهی مهمتری که وجود دارد آزمون و خطا کردن در این جشنوارههاست، چون زمان و امکان خلاقیت در آنها وجود دارد که بعد از ورود به فضای حرفهای این جسارت کم میشود و آدمها ناخودآگاه محتاطانه عمل میکنند. "