ارتباط میان دانشجویان هنر یک امر ضروریست و ملیشدن جشنوارهی سایه زمینه را برای آن فراهم میکند.
حسن شبانکاره ورودی سال ۸۰ دانشگاه سوره در رشتهی کارگردانی سینما است. او اکنون در حوزهی صدابرداری و صداگذاری سینما فعالیت میکند.
از او دربارهی تجربیات دوران دانشجویی و جشنوارهی سایه پرسیدیم:
" دوران دانشجویی در بخشهای گوناگونی مثل دستیار فیلمبرداری، کارگردانی و تولید فعالیت میکردم تا اینکه دستیاری صدابرداری را تجربه کردم و متوجه شدم که علاقهمند به ادامهی فعالیتهایم در حوزهی صدا هستم. در رابطه با شرکت در جشنواره باید بگویم که دو دورهی پیش در جشنوارهی سایه کارگاهی با محوریت صدا در سینما با حضور من برگزار شد. فضای دانشگاه و اساتید سوره همیشه برای ما پر از انگیزه بوده و همواره اشتیاق به کار کردن را در دانشجویان ایجاد میکرد. شاید به همین دلیل، ماحصل خروجیهای دانشجویان سوره هم همیشه قابل تامل بوده است. "
حسن شبانکاره دربارهی اهمیت ملیشدن جشنوارهی سایه به روابط عمومی این جشنواره گفت:
" فضای دانشگاه در سالهای دانشجویی ما خیلی بومیتر بود و این ملیشدن به منزلهی یک انقلاب میتواند عمل کند. اینکه یک جشنوارهی دانشجویی در فضایی قرار بگیرد که به عنوان جشنوارهای ملی مطرح شود قطعا یک اتفاق مثبت است؛ چراکه دانشجویان دیگر از دانشگاههای متفاوت با آن دانشگاه آشنا میشوند و این میتواند وجوه تبلیغاتی داشته باشد و به هدف ارتباط گرفتن هرچه بیشتر دانشجویان با یکدیگر شکل بگیرد؛ خصوصا که این ارتباط میان دانشجویان هنر امر ضروری و مهمیست که گاهی فراموش میشود. دانشجویان سوره همواره پیشرو و باانگیزه و متفاوت بودهاند و همچنان باید باتوجه به پیشینهی دانشجویان و دانشگاه به تلاشهای مثبت خود ادامه دهند. "